Bestelling en betalingsvoorwaarden


Onze winkel biedt verschillende veilige betaalmethoden aan via onze partnerbanken zoals hieronder vermeld:

- BNP PARIBAS Bank
- CIC Bank
- CREDIT AGRICOLE Bank

Bij een veilige betaling worden uw creditcardnummer, vervaldatum en verificatiecode versleuteld tijdens de transmissie om u te beschermen en ervoor te zorgen dat er geen gegevens onversleuteld via internet worden verzonden. Deze informatie wordt niet opgeslagen in onze systemen, waardoor ons bedrijf geen toegang heeft tot deze gegevens.

Om transacties via internet verder te beveiligen, wordt bij betaling met een creditcard een dubbele authenticatie toegepast bij het valideren van een bestelling. Sinds 12 juni 2021 is al onze betaling onderworpen aan dubbele authenticatie, ook wel sterke authenticatie genoemd.

U hebt de keuze uit 2 betaalmethoden in onze winkel:

- Met een creditcard (VISA, MASTERCARD, AMERICAN EXPRESS)

- IDEAL

- PAYPAL

- Via bankoverschrijving

Bij betaling met een creditcard:

wordt de bestelling direct bevestigd. U ontvangt een e-mail met een bevestiging van de transactie, inclusief alle bestelinformatie, inclusief het door u opgegeven afleveradres. U wordt per e-mail op de hoogte gebracht van de verzending (meestal binnen enkele werkuren) met een link voor het volgen van uw bestelling in realtime.

Bij betaling via bankoverschrijving:

U ontvangt een bestelbevestiging per e-mail met betaalinformatie (rekeningnummer) zodat u de overschrijving naar onze zakelijke bankrekening kunt uitvoeren. De bestelling wordt klaargemaakt en verzendklaar gemaakt zodra we uw overschrijving ontvangen (meestal ontvangen we uw overschrijving binnen 24-48 uur). Zodra we uw overschrijving hebben ontvangen, ontvangt u een verzendmelding met een link voor het volgen van uw bestelling in realtime.

Handige informatie:

U bent niet verplicht om een gebruikersaccount aan te maken om een bestelling te plaatsen. U kunt dit doen als gast door het wachtwoordveld leeg te laten in het bestelformulier. De opties voor meldingen en het volgen van uw bestelling zijn hetzelfde als bij een gebruikersaccount.

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen op het e-mailadres van onze klantenservice dat onder aan deze pagina wordt vermeld, zodat wij u kunnen helpen.